Ochrana osobných údajov

Podmienky a pravidlá spracúvania osobných údajov

Pri spracúvaní osobných údajov zákazníkov sa internetový obchod www.odzenykzene.sk riadi Nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov) (ďalej len „nariadenie"), zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len „zákon") a ďalšími súvisiacimi všeobecne záväznými právnymi predpismi. Podľa nariadenia sa ako osobné údaje považujú údaje týkajúce sa identifikovanej fyzickej osoby alebo identifikovateľnej fyzickej osoby, ktorú možno identifikovať priamo alebo nepriamo, najmä na základe všeobecne použiteľného identifikátora, iného identifikátora ako je napríklad meno, priezvisko, identifikačné číslo, lokalizačné údaje, alebo online identifikátor, alebo na základe jednej alebo viacerých charakteristík alebo znakov, ktoré tvoria jej fyzickú identitu, fyziologickú identitu, genetickú identitu, psychickú identitu, mentálnu identitu, ekonomickú identitu, kultúrnu identitu
alebo sociálnu identitu.

Odkliknutím políčka – súhlasím s podmienkami spracovania osobných údajov
- Dávate súhlas so spracovaním Vašich osobných údajov podľa toho ako to je popísané v týchto podmienkach a v súlade so zákonom.
- Potvrdzujete, že Váš vek je vyšší ako 16 rokov. A ak nie, potvrdzujete, že máte platný súhlas od Vašich zákonných zástupcov.
- Potvrdzujete, že Vami vyplnené osobné údaje sú správne.

Spracovávame tieto osobné údaje v zmysle nariadenia:

- meno
- priezvisko
- ulica a číslo popisné
- poštové smerovacie číslo
- mesto
- štát
- telefónne číslo
- názov spoločnosti
- IČO
- DIČ
- IČ DPH
- e-mailová adresa
- IP adresa

Účely spracovania osobných údajov:

Spracovanie objednávky tovaru alebo služieb, objednaných prostredníctvom webovej stránky www.odzenykzene.sk, telefonickej zákazníckej linky alebo prostredníctvom komunikácie so zákazníckou podporou prostredníctvom e-mailov, sociálnych sietí alebo cez live chat.

Komunikácia a zákaznícka podpora. Osobné údaje sú využívané za účelom komunikácie s Vami. Môžeme Vás napríklad kontaktovať z následujúcich dôvodov:
- pripomenutie či podanie informácie, že Vás zásielka čaká na pošte alebo odbernom mieste,
- pomoc s dokončením Vašej objednávky,
- podanie informácie o aktuálnom stave vašej žiadosti alebo reklamácie,
- získanie ďalších potrebných informácií

Newsletter - marketingová ponuka

Zakliknutím políčka newsletter dávate súhlas na spracovanie Vašich osobných údajov (meno a priezvisko, emailový a telefonický kontakt) za účelom odosielania informačných emailov.
Pre lepšiu kvalitu emailov nám pomáha so spracovaním údajov spoločnosť smartselling a.s.


Vernostný program – Bonusovňa
Zakliknutím políčka chcem sa zapojiť do vernostného programu "Bonusovňa" udelujete súhlas na spracovanie osobných údajov (meno a priezvisko, korešpondenčná adresa, telefonický a emailový kontakt).

Spracúvanie Vašich osobných údajov môže byť nevyhnutné aj na účel splnenia povinnosti Prevádzkovateľa vyplývajúcej z nariadenia, zákona a iných všeobecne záväzných právnych predpisov (napr. zákona č. 431/2002 Z.z. o Spracovávanie Vašich osobných údajov na iný účel ako je dané v týchto podmienkach je možné iba v prípade ak ste na to dali súhlas alebo účel je zlúčiteľný s účelom na ktorý boli údaje získané.

Vaše osobné údaje budú odovzdané tretím osobám či inak sprostredkované iba vtedy, ak je to nevyhnutné v rámci plnenia kúpnej zmluvy, na základe oprávneného záujmu alebo pokiaľ ste s tým vopred vyslovili súhlas. Údaje môžu byť poskytnuté:

- spoločnostiam spracovávajúcim elektronické platby s cieľom spracovania platby na základe Vašej objednávky (spoločnosť Trust Pay a.s. a PayPal Holdings, Inc.)
- prepravcom s cieľom dodania Vami objednaných produktov alebo služieb a riešenia reklamácií vrátane odstúpenia od zmluvy (Slovenská pošta, a.s., Zásielkovňa s.r.o., Mediaprint-Kapa Pressegrosso, a. s. - DEPO)
- spoločnostiam poskytujúcim službu porovnávanie tovaru (Heureka Shopping s.r.o., MINET s.r.o. - prevádzkovateľ NajNákup.sk)
- verejným orgánom (napr. Polícia SR, ŠOI) s cieľom poskytnúť požiadované informácie v prípade kontroly

Spracovanie osobných údajov treťou stranou sa riadi zásadami spracovania osobných údajov príslušných spoločností a osôb.

 

Na stránke internetového obchodu www.odzenykzene.sk prevádzkovateľ používa súbory cookie.
Súhlas môžete udeliť zakliknutím políčka na automaticky vyskakujúcej lište. Cookies sú malé dátové súbory, ktoré si ukladá náš e-shop do Vášho webového prehliadača pri jeho návšteve. Pokiaľ nesúhlasíte s použitím súborov cookies, nastavte si vlastné pravidlá pre použitie cookies vo webovom prehliadači na Vašom zariadení či využitím externého nástroja, napríklad tu: http://www.youronlinechoices.com/sk/ 


Na stránke internetového obchodu sú umiestnené kódy pre meranie konverzií a remarketing od spoločnosti Google.


Ako dlho sa budú údaje uchovávať ?
Spracúvané osobné údaje sa uchovávajú dovtedy, kým je to potrebné na plnenie účelu, na ktorý sa spracúvajú. Potom nasleduje likvidácia alebo anonymizovanie Vašich údajov.

Práva používateľa
- Právo na prístup k osobným údajom
- Právo na vymazanie osobných údajov
- Právo na obmedzenie spracúvania osobných údajov
- Právo na opravu osobných údajov
- Právo na prenos údajov k inému prevádzkovateľovi
- Právo podať návrh na začatie konania o ochrane osobných údajov adresovaný Úradu na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky
- Právo kedykoľvek odvolať svoj súhlas zo spracovaním osobných údajov
- Právo namietať voči spracúvaniu osobných údajov pri výkone verejnej moci, plnení úlohy vo verejnom záujme a na základe záujmu prevádzkovateľa či tretej strany.

Uplatňovať si svoje práva môžete základe žiadosti zaslanej prevádzkovateľovi :
Michal Horváth
Tehelná 5762/30, 917 01 Trnava

Email: info@odzenykzene.sk

Prihlásenie

Táto stránka používa cookies. Cookies sú dátové súbory, ktoré si ukladá náš e-shop do Vášho webového prehliadača pri jeho návšteve. Pokiaľ nesúhlasíte s použitím súborov cookies, nastavte si vlastné pravidlá pre použitie cookies vo webovom prehliadači na Vašom zariadení. Viac info